Arckezelés, Arc kozmetikai kezelések

GUINOT arckezelések

A különleges és egyedi GUINOT kozmetikai kezelések és termékek a világ közel 70 országában több mint 11000 szépségszalonban nemzetközi tekintélynek és elismertségnek örvendenek. A GUINOT különlegessége abban rejlik, hogy a világon elsőként készítette el bőrápoló termékeit a sejtszintű élethez szükséges 56 biológiailag aktív összetevőből.

- GUINOT HYDRADERMIE - Kettős Ionizációs Kezelés >>
- GUINOT LONG VIE SOLEIL Kezelés >>

Mikrodermabráziós kezelés

A mikrodermabrázió, másnéven mélyhámlasztás egy kíméletes, ám annál hatékonyabb bőrcsiszolást jelöl. A mikrodermabrázió egy manuális hámlasztó eljárás, mely nem fájdalmas, roppant eredményes és minden bőrtípusra alkalmazható. Az eljárás alapja a sejtképződés, mely lentről felfelé történik, tehát a bőrsejtek folyamatosan pótolják önmagukat. A legfelső hámréteg ki van téve a környezet, az időjárás és a mechanikai behatásoknak, mely által folyamatosan károsodik. Amennyiben a bőr felületén marad, ezzel elzárja a levegő és egyéb elengedhetetlenül szükséges anyagok útját a lejjebb lévő rétegek felé. Ezen segít a mikrodermabrázió, mely segít eltávolítani az elhalt hámréteget, ezáltal a bőr átjárhatóvá válik. Többek között a kozmetikumok is könnyebben elérik a mélyebb rétegeket, hogy táplálják azt.

A mikrodermabrázió eredményei már egy kezelés után szemmel láthatóak lesznek. A bőr finomabb, puhább és tömörebb, az enyhe ráncok eltűnnek, a bőr egyenetlenségei nagy mértékben csökkennek, a foltok és hegek elhalványulnak, a bőrnek egészségesebb színe lesz és a pigmentációs problémák is kevésbé láthatók, továbbá az öregedés jelei csökkennek, a bőr rugalmassága nagy mértékben javul.

Tovább az árlistához >>

Kozmetika elérhetősége, Érd: Tovább >>

Online bejelentkezés esetén visszahívjuk! Tovább >>

 DR. GRANDEL és Phyris exklúzív arckezelések

 

Tovább az árlistához >>

Mindennapos ápolás - Kleanthous 24/7

Az élet tele van változással. A környezeti ártalmak, a napszakok, az évszakok folytonosan váltják egymást. Bőrünk reagál ezekre a hatásokra és változásokra, és ez nem történik észrevétlenül: túl van terhelve, és ez megmutatkozhat szárazságban, vagy fénylő foltokban. A 24/7 termékcsalád cell supporting molekulákkal aktívan támogatja a bőr működését, így az újra fel tudja építeni saját védőrendszerét, biológiailag megfiatalodik. A 24/7 segít a bőrnek, hogy az önmagán segíthessen, ezáltal friss, ragyogó és sugárzó legyen.

Kleanthous 24/7

Tovább az árlistához >>

Kozmetika elérhetősége, Érd: Tovább >>

Online bejelentkezés esetén visszahívjuk! Tovább >>

Őrizze meg bőre fiatalságát
 
Problémás tini bőr házi ápolása