Bőrfiatalító anti-aging kezelések

Meso Laser – Age Attraction kezelések

Bővebb információ >>

KLEANTHOUS kabinprogram

A már több mint 10 éve kozmetikánkban közkedvelt KLEANTHOUS kabinprogramja során a kozmetikai szakma történetében először ötvöződik a cell supporting molekula regenerációs hatása válogatott növényi hatóanyagokkal és ultrahanggal, ami gyors és látványos eredményt illetve hosszan tartó hatást biztosít.

Emellett két csodálatos termékkel bővült a Kleanthous palettája. A közkedvelt sono solution 24/7 kezelésünket hatékony cink fluiddal egészítettük ki, ezzel javítjuk a bőr védelmi funkcióját. A termék segít az immunrendszer egyensúly fenntartásában és az új sejtek kialakulásában. A DETOX DEEP IMPACT MASZK pedig mélytisztító, salaktalanító, nehézfém megkötő, pórusfinomító és pórustisztító hatásával otthon is kiválóan használható.

KLEANTHOUS SkinTone

Nem a kor az, ami zavar bennünket. Sokkal inkább a fiatalos külső, amit meg szeretnénk tartani. Csak a szép mosolyunkat, sima, feszes bőrünket és pozitív kisugárzásunkat féltjük. A bőr öregedésének sok oka van. Az öregedés jeleinek, melyek különösen az arcon, nyakon és a dekoltázson jelennek meg, fő oka a sejten belüli információcsere csökkenése és a salakanyag mennyiségének növekedése. Ez a folyamat a 25 életévtől kezdődik. Rengeteg módszert használnak a szépséggyógyászatban az öregedés lassítására, ahhoz azonban, hogy az öregedés jeleit ne csak palástoljuk, hanem összességében kezeljük ezeket a tüneteket, a sejtműködés alapjaihoz kell nyúlnunk.

Hogy Önnek soha többé ne kelljen a korára gondolnia a KLEANTHOUS kifejlesztette az egyedülálló és innovatív ápolócsaládját, a SkinTone-t. Függetlenül korától és bőrtípusától, nőknek és férfiaknak egyaránt alkalmas, és a bőrfiatalítás alapegységében, a sejtben hat. Az ápolócsalád rendkívül hatékony, mivel a cell supporting molekula biztosítja az egészséges sejtnövekedést. A bőr látványosan fiatalabb és élettel telibb lesz.

Kleanthous SkinTone

1989-ben, a világon először Dr. Kleanthous állította a kozmetika szolgálatába az ultrahangot, amivel új távlatot nyított a szépségiparban. Az ultrahang lehetővé teszi, hogy a sejt közötti állomány hozzáférhetővé váljon, ezzel megkönnyítve a cell supporting molekulák útját a bőrbe. A cell supporting molekulák súlya rendkívül kicsi, ezért könnyedén behatolnak a bőr mélyebb rétegeibe. Ezen kívül az ultrahang segíti a salakanyagok távozását, miután a sejtek újra képesek lesznek nedvesség felvételére.

A laborvizsgálatok kimutatták, hogy azok a sejtek, amelyeket cell supporting molekulákkal feldúsítottak, életerősebbek. A megnövekedett életerő a sejteket arra ösztönzi, hogy kollagént és elasztint állítson elő. Tehát a ráncok mélysége csökken, laposabbak, lágyabbak és rövidebbek lesznek. Az első pozitív hatások azonnal láthatóak, és ezt követően a bőr állapotának javulása még hónapokig tart.

A hosszú távú hatás eléréséhez 6 kezelésnek kell egymást követnie, aránylag rövid időn belül. A kúra eredményének alátámasztására és meghosszabbítására nagyon fontos, hogy otthon a vendég a megfelelő ápoló készítményeket használja. A kúra megismétlése évente ajánlott.

A SkinTone Sono Beauty lifting kúrát ajánljuk, megereszkedett kontúrok, mélyrétegi zsír és vízhiány valamint száraz bőr esetén.

Ha szeretné a kezelést kipróbálni, szalonunkban lehetőség van egy nyílt nap keretén belül a kezelés hatásáról meggyőződni. Ezen a napon egy kezelést feláron kipróbálhat, és ha ezután úgy dönt, hogy igénybe veszi a kezelést, az otthoni bőrápoló termékek vásárlása esetén újabb kedvezményekre jogosult.

Tovább az árlistához >>

CELLULAR SYSTEM-EXKLUZÍV KEZELÉS
My Serum – exkluzív Anti Aging, csak Önnek!
Személye szabott kezelés egyedi szérummal

A KLEANTHOUS My Serum húsz év tapasztalat eredménye a sejtregeneráció és az Anti-Aging terén. Ezzel a tudással egy teljesen új bőrápolási rendszert állítunk az Ön szolgálatába. Ennek célja bőrének átalakítása jelenlegi állapotából a kívánság szerinti tökéletes állapotba.

A személyes életmód (bőr, táplálkozás, viselkedés- és környezeti elemzés) figyelembe vétele mellett elvégzett átfogó anamnézist követően elkészül az A.S.L.-profil (advanced skin and lifestyle profile). Az így nyert információkból az Ön számára személyre szabott bőrápoló szérumot állítunk össze – ez a My Serum.

myserum.jpg

A rendelkezésre álló tizennyolc hatóanyag-esszenciát variálva 100 %-ban testre szabott, az Ön bőrének egyéni igényéhez alkalmazkodó bőrápoló terméket állítunk elő, mellyel a kezelést végezzük. A cél a bőr biológiai fiatalítása a sejtek saját regenerációs folyamatát beindítva.

A My Serum rendszeres használatával a bőr érezhetően és láthatóan fiatalabbá válik.

A KLEANTHOUS alapelve a bőr struktúrájának cell supporting molekulákkal (c.s.m.) történő állandó megújításán alapul. Legyen szó akár ránctalanításról, a sejten belüli struktúra újraprogramozásáról, a szabad gyökök elleni védelemről, a kollagénszintézis újraindításáról vagy akár a nedvességmegtartó képesség növeléséről, a cell supporting molekulák (c.s.m.) hosszútávon és megbízhatóan regenerálják a bőr működését − ezzel valódi Anti-Aging-et valósítanak meg.

My Serum hatóanyagok

c.s.m. molekulák, arany, platina, malachit, selyemprotein, fehér tea, vitaminok, aminosavak, hematit, ura, hyaluron és egyéb segédanyagok.

My Serum kezelési leírás

Stresszoldás, letisztítás, mély peeling, szöveti méregtelenítés sonorezonanciával (ultrahang és biorezonancia), kezelés My Serummal, maszk, ránctalanító kleanthous masszázs

Tovább az árlistához >>

HYAMATRIX
Innováció a gyakorlatban!

A HYAMATRIX hyaluronsavas kozmetikumok eredeti bioaktív összetételű készítmények, melyek a hyaluronsav nanostrukturált biopolimerei és a HYAMATRIX mátrix peptidei alapján készülnek.

Az új formulának köszönhetően a HYAMATRIX professzionális készítményeivel harcol az öregedési folyamatok ellen. Képes csökkenteni a bőr biológiai korát, mindezt injekciós beavatkozás nélkül. Nem kell tartani a bőr pigmentációjától.

Miben rejlik az innováció?

Két minőségi komponens: a destrukturált hyaluronsav és a mátrix peptidek együttes jelenléte.

Hyamatrix.jpg

A destrukturált hyaluronsav molekulák rendkívül kis méretének köszönhetően könnyen behatol a bőr mélyebb rétegeibe. Pótolja a sejtközti mátrix szerkezetében fellelhető hyaluronsav hiányt, és alapja a szilárd mátrix váz képzésének. A mátrix peptid képes rendezni az epidermális rétegben a korábban már behatolt hyaluronsavat és azt makromolekulákká képesek strukturálni, blokkolva ezzel a hialuronidáz szintézisét. Optimális feltételeket biztosít a sejtek fiziológiai osztódásához és a bőr megújulásához.

HYAMATRIX
Photoaging kezelés

A bőr felkészítése a fokozott fényártalom ellen, a napfürdőzés káros hatásainak ellensúlyozására. A kezelés célja:

  • az UV fény káros hatásainak megelőzése, illetve ellensúlyozása
  • erőteljes és látványos hidratálás, gyulladásos folyamatok visszaszorítása, a bőr általános állapotának javítása
  • a későbbi súlyosabb következmények (szövet- ill. sejtkárosodás, öregedési folyamatok felgyorsulása) kialakulásának megelőzése

HYAMATRIX
Hexamatrix kezelés

Erőteljes bőr és arcfiatalító eljárás, amely az alkalmazott hatóanyagoknak köszönhetően:

  • azonnali látványos eredményt biztosít azáltal, hogy elősegíti a mimikai izmok relaxációját, így csökkentve a dinamikus ráncok mélységét
  • hatékonyan hidratál
  • hosszútávon anti-aging és szövetregeneráló hatást fejt ki aktív hatóanyaggal
  • egy kezelést követően hatása egy hétig garantált, ezért érdemes kúraszerűen igénybe venni 4 héten át heti 1 alkalommal

Tovább az árlistához >>

Kozmetika elérhetősége, Érd: Tovább >>

Online bejelentkezés esetén visszahívjuk! Tovább >>

Őrizze meg bőre fiatalságát
 
Problémás tini bőr házi ápolása